Vacature ingevuld!

Wie wil deel uitmaken van ons BCT-team?

Roy Odekerken, tweede van links op de foto, switcht binnen SATIJNplus Architecten van aandachtsveld. Hij verlaat het team BCT, wat staat voor Bestekken, Calculaties en Toezicht, voor de functie van modelleur in combinatie met IT.

“Natuurlijk vinden wij het sjiek dat hij de kans krijgt om van zijn hobby zijn vak te maken, maar wij balen wel een beetje” zegt Maichel Bessems. Wij zoeken nu een nieuwe, gezellige collega voor ons team. Een ‘calculator-bestekschrijver-toezichthouder’. Wij hebben het hartstikke druk, dus laat het snel weten als je interesse hebt!

Wat wij doen?
Wij zijn specialisten op het gebied van monumenten. Alle aspecten rondom restauratie of onderhoud van een monumentaal pand regelen wij. Een afwisselende job die zorgt dat je vaak op de bouw aanwezig moet zijn! Wij initiëren, coördineren en bewaken het restauratie- of onderhoudstraject en zorgen uiteraard voor alle vergunningen, subsidies en contracten met uitvoerende partijen. Opdrachtgevers waarderen ons voor onze kennis en onze werkwijze. Onze orderportefeuille bewijst dit.

Ben jij de klantgerichte, proactieve teamplayer die wij zoeken en fulltime beschikbaar?

  • Heb jij ervaring in het maken van calculaties en technische omschrijvingen?
  • Enkele jaren ervaring met het toezicht houden op (restauratie)projecten en affiniteit met het opstellen van restauratieplannen en BRIM/SIM-plannen? Deze worden opgemaakt met MS Office: Exel en Word.
  • Kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen?
  • Inzicht in wet- en regelgeving? Weet jij je weg te vinden in het bouwbesluit?
  • Heb je een scherp oog voor detail, meer- en minderwerk?
  • Kun jij in onderhandelingen een gelijkwaardige partner zijn voor de aannemer?

Knik jij vooral steeds ja?

Aarzel niet en stuur je sollicitatie naar onze directeur Wim Heuts via mail: wheuts@satijnplus.nl.

Je kunt rekenen op goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden. SATIJNplus Architecten hanteert de cao voor architectenbureaus.

Lees meer

van Lilian Zeekaf