Rob Hubert

Projectleider
Al vele jaren zoeken wij naar de beste oplossingen voor onze klanten. Rob vindt dat met name bij monumentale panden wij ons moeten realiseren dat vaak ‘de vraag belangrijker is dan het antwoord’. Alles valt of staat bij een goed geformuleerde opgave binnen de (noodzakelijke) randvoorwaarden. Daarbij mag ’t belang van het monument niet uit het oog worden verloren.

Bijzondere projecten

“Het Bonnefantencollege is een voormalig klooster en onderwijsgebouw in Maastricht, waarin ruim 250 studentenwoningen zijn gerealiseerd. Een mooie samenwerking met architectenbureau Butzelaar CS uit Amsterdam.
Het tweede project ligt in mijn geboortestad Sittard; de duurzame renovatie van de woningen Spoorkolonie Sittard, waarbij de karakteristieke gevels zijn behouden. Een hele puzzel om voor elkaar te krijgen.
Als laatste project: de restauratie van een bijzonder verenigingsgebouw (van Machinefabriek Stork) in Hengelo. Na jaren leegstand wordt dit gebouw in alle glorie hersteld. De grote zaal met zijn indrukwekkende draagconstructie en houten (CLT) dak is een blikvanger die pas binnen zichtbaar wordt.”