Team Bouwmanagement

Specialisten op het gebied van advies, onderzoek en bouwcoördinatie.

Team bouwmanagement

De collega’s Marcel Roijen, Maichel Bessems, Dennis Somers, Mitch van Til en Roxanne Starren zijn specialisten op het gebied van onderzoek, advies en bouwcoördinatie. Zij begeleiden het hele bouwproces bij bestaande bouw of transformaties.

Een vastgoedeigenaar kan alle aspecten m.b.t. restauratie, transformatie en onderhoud van vastgoed met een gerust hart toevertrouwen aan dit team. Van initiatieffase tot en met oplevering.  Uiteraard zorgen zij voor alle vergunningen, subsidies en contracten met uitvoerende partijen.

Eerst rekenen dan tekenen

Binnen ons bureau wordt de visie “Eerst rekenen dan tekenen” uitgedragen. Een visie die een bewezen werkmethodiek aanbeveelt die realistisch is en teleurstellingen voorkomt als het gaat om planontwikkeling. Een gedegen (haalbaarheids)onderzoek is daarbij een must. Meer weten? Neem gerust contact op met
Marcel Roijen via mroijen@satijnplus.nl

Inmiddels zijn al meer dan 100 kerken in Zuid-Nederland en België, gerestaureerd of getransformeerd naar een andere functie. Daarmee zijn zij voor de toekomst behouden. Dit geldt niet alleen voor kerken, maar ook voor ander (leegstaand) vastgoed zoals: woonhuizen, fabriekspanden, kastelen en kloosters.

Belvédère Maastricht

Gebiedsontwikkeling Belvédère | Vestingwerken Lage Fronten Maastricht is een zeer bijzonder project. Wij waren betrokken bij de restauratie van de vestingwerken Lage Fronten, onderdeel van het Frontenpark. Het opnieuw verbinden van de Hoge en Lage fronten is onderdeel van de ‘Gebiedsontwikkeling Belvédère Maastricht’.