Onze missie.

Een positieve én duurzame bijdrage leveren aan een aangename leef-, woon-, en werkomgeving. Waarbij de mens centraal staat. Functionele en creatieve vormgeving volgen. Vindingrijkheid is daarbij het sleutelwoord. 

Onze visie.

Het bijdragen aan een fijne leefomgeving wordt succesvol met een integrale aanpak; het zoeken naar en kiezen voor duurzame, functionele en vindingrijke oplossingen binnen de randvoorwaarden en financiële mogelijkheden. Zowel bij de transformatie van bestaand vastgoed als bij nieuwbouw; er is altijd context.

Onze specialismen zijn restauratie, renovatie en transformatie van bestaand vastgoed en wonen en zorg. In elke opgave staat ‘Bouwen in Balans’ centraal; onze oplossing voor gezond, circulair en natuurinclusief bouwen, waarbij wij reële keuzes maken binnen de (financiële) mogelijkheden.

Onze roots.

Onze grondlegger Piet Satijn (1927-1995) was een gepassioneerd architect die vond dat het vak vele dimensies kent: ontwerper, bouwtechnicus, projectmanager én sparringpartner. Een goede dialoog was volgens hem onontbeerlijk. “De architect moet zowel een bescheiden en aandachtig luisteraar zijn als een vakkundig en betrokken adviseur. Wensen van de opdrachtgever vertalen in functionele architectuur.”

Piet Satijn

Anno nu

De basisgedachten van Piet Satijn staan nog steeds als een huis. Als adviseur van de opdrachtgever, denken wij – bij voorkeur in een vroeg stadium – met u, als opdrachtgever mee.  

Ons bureau heeft alle disciplines in huis om de opgave tot een goed einde te brengen. Wij zijn gehuisvest in Born, Limburg. Het team van ca. 25 medewerkers wordt begeleid door het gedreven directieteam Harold Janssen, Sandra Wigmans-Pustjens en Marcel Roijen.