Bouwen in balans

Onze oplossing voor gezond, circulair en natuurinclusief bouwen. Waarbij wij reële keuzes maken binnen de (financiële) mogelijkheden.

Uitdaging

Het duurzaam transformeren van onze gebouwde omgeving en de energietransitie naar een circulaire leefomgeving in 2050 vraagt om een integrale aanpak. Wij noemen dit Bouwen in Balans.

Bouwen in Balans betekent voor ons: energiezuinig bouwen, natuur inclusief bouwen en gezond bouwen.

Het liefst leggen wij de lat hoog en realiseren we een gezond en duurzaam gebouw, dat meer dan energieneutraal is, passen we circulaire materialen toe die minimaal belastend zijn voor het milieu en verbeteren we de ruimtelijke kwaliteit en bouwen we natuurinclusief.

Haalbare oplossingen

Wij helpen onze opdrachtgevers de juiste keuzes te maken, zodat vastgoed bijdraagt aan een duurzame én circulaire toekomst. Als architectenbureau zoeken wij naar een optimaal balans binnen alle wensen en belangen.

Niet alle ambities kunnen ineens waargemaakt worden. Wij moeten een balans zoeken tussen ambities én de investeringsmogelijkheden van de opdrachtgever. Wij helpen onze opdrachtgevers de juiste keuzes te maken, zodat vastgoed in fases klaargestoomd wordt voor een duurzame en gasloze toekomst.

Lees het blog van onze collega Martje van Horrik; wellicht een eyeopener 😉