Vacature (junior) BIM-MODELLEUR

Update maart 2024: Heel blij te melden dat deze vacature door twee nieuwe collega’s is ingevuld!

Jij kunt
Jij wilt modelleren! Van a tot z ben je betrokken bij een bouwproject en binnen het project ben jij een belangrijk onderdeel van het team. Wat je op papier zet, zo wordt het gemaakt. En je wilt leren hoe je dat aanpakt. Wat je modelleert wil je zien groeien en hoe complexer een project hoe meer ideeën jij kunt inzetten. 

“Ontwerpen vanuit een idee t/m detaillering in Revit, een programma waar we al jaren mee bekend zijn.” 

Jij bent
Jij bent leergierig en je bent een teamspeler. Je hebt gevoel voor ruimte en je krijgt een kick van historische gebouwen. 

Jij durft
Samen met collega-modelleurs durf je vanuit een eerste schets een detailontwerp te maken. We tekenen met Revit en stemmen af met andere partijen via een BIM-model. Je bent niet vies van wat spinnenrag, want je komt vaker in leegstaande Rijksmonumenten.
Ervaring is niet nodig, want we kunnen je veel leren. Heb je toch enkele jaren ervaring, dan ben je ook welkom en zijn we benieuwd naar je kennis.  

Wij bieden
Wil je groeien en jezelf blijven ontwikkelen? Er zijn voldoende thema’s, verbetertrajecten en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bij SATIJNplus Architecten. De collega’s waarderen onder andere de goede werksfeer, de korte lijntjes binnen de organisatie, de begeleiding van senioren, goede balans tussen werk en privé en niet te vergeten de leuke activiteiten. Zie www.satijnplus.nl en LinkedIn.

Je ontvangt een prima salaris in relatie tot je leeftijd, opleiding en ervaring. SATIJNplus Architecten is lid van de Stichting Fonds Architectenbureaus en volgt de CAO van deze beroepsgroep.  

 

Interesse of informatie? Stuur een mailtje naar Sandra Wigmans-Pustjens, architect/directielid via swigmans@satijnplus.nl We kijken uit naar jouw reactie.  

 

 

 

Lees meer

van SATIJNplus Architecten