Vacature junior BIM-modelleur

Jij kunt

Jij wil modelleren! Van A tot Z ben je betrokken bij een bouwproject en binnen het project ben jij een belangrijk onderdeel van het team. Wat jij op papier zet, zo wordt het gemaakt. En je wil leren hoe je dat aanpakt. Wat je modelleert wil je zien groeien en hoe complexer een project hoe meer ideeën jij kunt inzetten.

“Ontwerpen vanuit een idee t/m detaillering in Revit, een programma waar wij al jaren mee bekend zijn”
Jij Bent

Jij bent leergierig en je bent een teamspeler. Je hebt gevoel voor ruimte en je krijgt een kick van historische gebouwen.

Jij durft

Samen met ervaren collega-modelleurs durf je vanuit een eerste schets een detailontwerp te maken. We tekenen met Revit en stemmen af met andere partijen via een BIM-model. Ervaring is niet nodig, want wij kunnen je veel leren. Je bent niet vies van wat spinnenrag, want je komt vaker in leegstaande Rijksmonumenten.

Wil jij groeien en jezelf blijven ontwikkelen? Er zijn voldoende thema’s, verbetertrajecten en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bij SATIJNplus Architecten.

 

Wij bieden

Uiteraard een marktconform salaris. Uitdagende projecten. Flexibele werktijden. Toekomstperspectief. Goede werksfeer met betrokken collega’s en leuke activiteiten. Onze medewerkerspagina al gezien? www.satijnplus.nl/medewerkers 

SATIJNplus Architecten is lid van de Stichting Fonds Architectenbureaus en conformeert zich aan de CAO van deze beroepsgroep. 

Interesse of wil je informatie? Sandra Wigmans-Pustjens kun je altijd mailen. Haar e-mailadres; swigmans@satijnplus.nl

Lees meer

van SATIJNplus Architecten