Vacature boekhouder/administrateur

Onze collega gaat met pré-pensioen. Dat vinden wij heel fijn voor hem! Daarom zoeken wij wel per 1 juli a.s. een nieuwe collega voor de functie van: boekhouder/administrateur voor 32 uur per week.


Wat ga je doen?

De boekhouder/administrateur ondersteunt de directie, de financiële controller en de projectleiders. Je registreert, controleert en verzorgt de interne verslaglegging.

Uiteraard hoort ook het boeken en verwerken van alle financiële gegevens binnen ons bureau tot je takenpakket, zoals de debiteuren-, crediteuren-, grootboek- en salarisadministratie en het verwerken van belastingaangiftes. Je bereidt samen met de projectleiders de periodieke facturatie aan opdrachtgevers voor.


Wie zoeken wij?

Een enthousiaste aanpakker die integer en betrouwbaar is. Nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. Als financiële professional ben jij een onmisbare steunpilaar voor ons team.

 

Functie-eisen

MBO+ werk- en denkniveau op basis van een afgeronde mbo-opleiding in financiële richting. Aantoonbare ervaring met financiële administraties.

 

Wat bieden wij:

Uiteraard een marktconform salaris. Uitdagende projecten. Flexibele werktijden. Toekomstperspectief. Goede werksfeer met betrokken collega’s en leuke activiteiten. Onze medewerkerspagina al gezien?

Wij zijn lid van de Stichting Fonds Architectenbureaus en conformeren ons aan de CAO van deze beroepsgroep. De CAO biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.


Interesse?
Interesse of wil je informatie? Maakt dit kenbaar aan Wim Heuts, via wheuts@satijnplus.nl

We kijken naar je uit!

Lees meer

van SATIJNplus Architecten